Groepsbezoek

Door de beperkte ruimte in het historische huis is het noodzakelijk dat alle groepen, ook schoolgroepen, van tevoren reserveren. Op deze wijze kunnen we de bezoekersaantallen zoveel mogelijk spreiden en uw groep een zo optimaal mogelijk bezoek garanderen. U kunt als groep het museum bezoeken met de audiotour. Deze is bij de entreeprijs inbegrepen en is verkrijgbaar in de talen Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans en Russisch. Grote groepen (van maximaal 30 personen) worden opgedeeld in kleinere groepen van 10 personen. Een andere mogelijkheid is om een rondleiding te boeken.

De kosten voor de rondleiding bedragen € 70,- of € 95,-, exclusief de entreeprijs. De maximale groepsgrootte is 10 personen per rondleider. Er zijn maximaal 2 rondleidingen tegelijkertijd mogelijk. Na reservering ontvangt u een bevestiging van de gemaakte afspraken. 

Lees ook de Richtlijnen groepsbezoek.

Entreeprijzen groepen (vanaf 10 personen)
Volwassenen: € 11,-
Kinderen 5 t/m 17 jaar: € 5,50
Kinderen 0 t/m 4 jaar: gratis 
Prijzen gelden per persoon. 
Groepen van 10 personen en meer: alleen toegang met een reservering

Boeken groepsbezoek
Aanmelden kan via boekingen@opsolder.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een speciale vraag of wilt u eerst overleggen? U kunt ook telefonisch contact opnemen: 020-3108888 (ma-vrij van 09.30-17.00 uur).


Touroperators
Voor touroperators is het mogelijk een vouchercontract af te sluiten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Olmo van Kranen via: o.vankranen@opsolder.nl.

Meld u aan voor de nieuwsbrief