Toegankelijkheid

CoVisit

Museum Ons’ Lieve Heer op Solder bestaat uit twee panden: een entreegebouw en het historische gebouw met de zolderkerk. De twee gebouwen zijn met elkaar verbonden door een ondergrondse passage.

De rijke geschiedenis van het historische pand zorgt niet alleen voor een bijzondere sfeer, maar ook voor veel niveauverschillen, trappen en nauwe doorgangen. Hierdoor is dit deel van het museum niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers of mensen die slecht ter been zijn. Het entreegebouw van Museum Ons' Lieve Heer op Solder is wel rolstoelvriendelijk. Hier is ook een invalidetoilet en een lift aanwezig naar de  presentatie met audiotour 'Inspired by Tolerance' en het museumcafé.

CoVisit
Het entreegebouw van Museum Ons' Lieve Heer op Solder heeft een lift, het grachtenpand en de zolderkerk helaas niet. Omdat sommige mensen wat moeilijk ter been zijn, maar wel graag naar ons museum gaan, heeft Museum Ons' Lieve Heer op Solder de CoVisit als service. Momenteel wordt de CoVisit doorontwikkeld, daarom is deze service momenteel helaas buiten gebruik. 

Neem bij vragen over de toegankelijkheid alstublieft contact op via info@opsolder.nl. We denken graag met u mee om een bezoek op maat mogelijk te maken.

Meld u aan voor de nieuwsbrief