Foto- en filmopnames

Foto: Laura van Till | Offline Stories

De zolderkerk en andere ruimtes in het historische pand zijn zeer geschikt als locatie voor fotoshoots en filmopnames. Deze dienen echter wel van tevoren te zijn geboekt en kunnen alleen buiten openingstijd plaatsvinden (van maandag tot en met zaterdag van 8.30 tot 9.45 uur of na 18.00 uur en op zondag van 11.00 tot 12.30 uur of na 18.00 uur). Daarnaast geldt er nog een aantal andere regels.

• Het is niet toegestaan om te fotograferen met flits of te filmen met licht. Statieven, selfiesticks en lampen zijn alleen toegestaan met voorafgaande schriftelijke toestemming.
• De styling (zowel make-up en haar als omkleden) is in het historische pand niet toegestaan. Hebt u een verkleedruimte in het entreegebouw nodig? Ook deze dient van tevoren te zijn geboekt.
• Naaldhakken zijn niet toegestaan vanwege de kwetsbare vloeren in ons historische pand.
• Tevens is eten en drinken in het historische pand niet toegestaan.

Wij rekenen €75,- per uur. Dit is exclusief personeelskosten met eventuele begeleiding wanneer u na 18.00 uur gebruik wilt maken van ons historische pand. Het totaalbedrag dient 2 dagen voor aanvang te zijn voldaan.

Onaangekondigde fotoshoots of filmopnames worden geweigerd.

Neem voor meer informatie of boekingen contact op met Leo Kroonen (marketing & communicatie): l.kroonen@opsolder.nl / Kaija de Valk (verhuur & evenementen): k.devalk@opsolder.nl

Meld u aan voor de nieuwsbrief