Leven in de 17de eeuw

Tijdens deze interactieve bezoeken neemt de museumdocent de leerlingen via smalle trappen, 17de-eeuwse kamers en historische keukens mee naar de verborgen kerk op zolder. Onderweg gaat het gesprek over wat er te zien is in de verschillende ruimtes. Wat valt er op? Zijn er verschillen tussen wonen en leven toen en nu? Zijn er overeenkomsten? En waarom was de kerk eigenlijk verborgen? In het unieke historische huis valt genoeg te ontdekken!

 

Praktische informatie
Doelgroep: groep 3-8
Tijdsduur: 60 minuten
Kosten: € 55,00 per 15 leerlingen incl. entree

Aanmelden
Aanmelden kan via boekingen@opsolder.nl . Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een speciale vraag of wilt u eerst overleggen? U kunt ook telefonisch contact opnemen: 020 310 88 88 (ma-vrij van 09.30-17.00 uur).

Vervoer
Het Amsterdamse gemeentebestuur biedt Amsterdamse basisscholen gratis besloten vervoer naar Amsterdamse culturele instellingen. Per school zijn er op basis van het leerlingaantal ritten beschikbaar. De Cultuurbus Amsterdam is voor de school volledig gratis; de vervoerskosten worden door de gemeente gedragen. Het museumbezoek en het educatieve programma zijn wél voor rekening van school.

Kijk voor meer informatie en boeken van de Cultuurbus Amsterdam op www.cultuurbusamsterdam.nl.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief