Rondje interactief

In Museum Ons’ Lieve Heer op Solder, het Amsterdam Museum en Museum Willet-Holthuysen bieden wij het ‘Rondje Interactief’ aan. Dit zijn actieve en vooral interactieve rondleidingen. Dat betekent: zelf meedoen, vragen en discussie, samen op onderzoek gaan!

In Museum Ons' Lieve Heer op Solder ervaar je wonen en geloven in de Gouden Eeuw, maar ook de thema’s tolerantie en verdraagzaamheid komen aan bod; hoe ga je met elkaar om?

Deze interactieve rondleidingen zijn voor alle groepen van het basisonderwijs te boeken; de museumdocent stemt de rondleiding af op het niveau van de groep.

In het Amsterdam Museum zijn er interactieve rondleidingen met de thema’s ‘Geschiedenis van Amsterdam’ of ‘De 17e eeuw’. In Museum Willet-Holthuysen brengen de museumdocenten het grachtenpand van deze 19e-eeuwse familie tot leven.

Doelgroep: Alle groepen basisonderwijs 
Duur: 1 uur 
Kosten: €50 per 15 leerlingen
Voor vragen: boekingen@amsterdammuseum.nl
Reserveringen: via het online reserveringsformulier

 

Het Amsterdamse gemeentebestuur biedt Amsterdamse basisscholen gratis besloten vervoer naar Amsterdamse culturele instellingen. Per school zijn er op basis van het leerlingaantal ritten beschikbaar. De Cultuurbus Amsterdam is voor de school volledig gratis; de vervoerskosten worden door de gemeente gedragen. Het museumbezoek en het educatieve programma zijn wél voor rekening van school.

Kijk voor meer informatie en het boeken van de Cultuurbus Amsterdam op www.cultuurbusamsterdam.nl.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief