Interactieve rondleiding

Tijdens deze interactieve rondleiding neemt de museumdocent de leerlingen via smalle trappen, 17e eeuwse kamers en historische keukens mee naar de verborgen kerk op zolder... Onderweg praten ze over wat ze zien, wat ze mooi vinden en wat opvalt. Zijn er verschillen tussen het leven toen en nu? Zijn er gelijkenissen? En waarom was de kerk eigenlijk verborgen? In het pand met de zes verdiepingen valt genoeg te ontdekken!

 

Praktische informatie

Doelgroep: groep 1 t/m 8

Tijdsduur: 60  minuten

Kosten: 50,00 (ex. BTW) per 15 leerlingen


Aanmelden

Aanmelden kan via boekingen@opsolder.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u een speciale vraag of wilt u eerst overleggen? U kunt ook telefonisch contact opnemen: 020-3108888 (ma-vrij van 09.30-17.00 uur).

 

Vervoer: 
Het Amsterdamse gemeentebestuur biedt Amsterdamse basisscholen gratis besloten vervoer naar Amsterdamse culturele instellingen. Per school zijn er op basis van het leerlingaantal ritten beschikbaar. De Cultuurbus Amsterdam is voor de school volledig gratis; de vervoerskosten worden door de gemeente gedragen. Het museumbezoek en het educatieve programma zijn wél voor rekening van school.

Kijk voor meer informatie en het boeken van de Cultuurbus Amsterdam op www.cultuurbusamsterdam.nl.

 

Meld u aan voor de nieuwsbrief